Hogyan keressünk járművet?

A sikeres járműkeresések titkai – 5 percben

A megújult keresővel még gyorsabban tudja megtalálni a több mint 100 000 eladó jármű közül az Ön elvárásainak leginkább megfelelőt.

Fülek

Első lépésként válasszuk ki, hogy mit szeretnénk keresni. Személyautót? Utánfutót? Alkatrészt? A kereső felett elhelyezett fülek segítségével nagyon egyszerűen kiválaszthatjuk a keresésnek megfelelő járműkategóriát!

Keresési hely megadása:

Jelölőnégyzetek segítségével megadhatjuk, hogy milyen járművek között kívánunk keresni. Alapértelmezésként a kereső mindenben keres, de például ha mindenképpen csak új-, teszt- vagy bemutató járművekben szeretnénk keresni, akkor vegyük ki a „használt járművekben” található pipát.

Egyszerű kereső

Ez akkor jó, ha gyorsan, a főbb szempontok alapján szeretnénk keresni. Csak állítsuk be a kívánt paramétereket, majd kattintsunk a „Keresés” gombra. Mint látjuk, a „Keresés” gomb ki lett bővítve egy új funkcióval, a találatok előzetesen kalkulált számával. Ahogy egyre több keresési feltételt adunk meg, úgy egyre jobban csökken a feltételeknek megfelelő találatok várható darabszáma.

Ezen új funkciónak köszönhetően nem lesz több felesleges kattintás! Ha látjuk, hogy 0 db a találatok száma, akkor egyszerűen csak változtassunk a keresési feltételeken addig, ameddig a darabszám nem lesz nagyobb, mint nulla.

Bővített kerső

Ha konkrét elképzelésünk van, használjuk a bővített keresőt! Itt rengeteg paramétert adhatunk meg, folyamatosan csökkentve a találatok számát.

Keresés több gyártmányra, megyére: legújabb funkció, hogy egyszerre akár több gyártmányra, típusra kereshetünk, valamint használhatjuk a földrajzi keresőt! Adjuk meg a megyét, az irányítószámot, vagy akár az irányítószámot és annak tetszőleges sugarú körét >kilométerben! Választhatunk keresési feltételt akár az összes extra közül! Válasszuk ki, melyek azok az extrák, felszereltségek, amikre mindenképpen szükségünk lenne!

Típus megadása

Ha kiválasztottuk a keresett márkát („Gyártmány”), utána már nem kell begépelnünk a típust is, hanem a rendszer magától felajánlja az adott márkán belül lehetséges típusokat! Csak válasszuk ki, és máris kereshetünk!

Keresés márka megadása nélkül

Sajnos sokan nem tudják, hogy lehet keresni márka („Gyártmány, típus”) megadása nélkül is. Ha nem ragaszkodik egy adott márkához, de például a kívánt felszereltségekhez, árfekvéshez, karosszéria-kivitelhez és motormérethez igen, akkor a keresést így is megindíthatja. Így a találati listában széles márkaválasztékban, de azonos felszereltségű járműveket fog találni!

A keresési feltételek között annyit ad meg, amennyit Ön fontosnak tart.

HIRDETÉS