Kapcsolatfelvétel, impresszum

Impresszum

A Használtautó.hu 1999. december 1. óta működik az Interneten.

Szolgáltatásunk lefedi közel a teljes magyarországi használt és új eladó járművek kínálatát.

Adevinta Classified Media Hungary Kft.

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 49. 3. emelet

Adószám: 14918618-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-926009

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

A kiadásért felelős személy: Keleti József

A szerkesztésért felelős személy: Horváth András

Kapcsolatfelvétel

Ügyfélszolgálat:
Magánhirdetők számára: ugyfelszolgalat@hasznaltauto.hu
Céges hirdetők számára: iroda@hasznaltauto.hu
Személyesen: 1134 Budapest, Váci út 49. 3. emelet hétköznap: 9-17


Visszaélés bejelentése

A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023.évi XXV. törvény értelmében 2023. december 17. napjától lehetőség van a Társaság működésével, tevékenységével összefüggő jogellenes cselekmény vagy mulasztás, illetve ennek gyanúja, vagy egyéb visszaélés észlelése esetén a bejelentéstételre.

Bejelentést a Törvény szerint bejelentésre jogosult személyek, így különösen a Társaság jelenlegi, jövőbeni (felvételi eljárásuk folyamatban van) és volt munkavállalói, gyakornokai, tulajdonosai, ügyvezetői és felügyelőbizottságának tagjai, valamint a Társaság részére szolgáltató vállalkozók, alvállalkozók, beszállítók, illetve megbízottak tehetnek.

Bejelentéstételre elsősorban a https://whistleblowersoftware.com/secure/hasznaltauto a weboldalon keresztül van lehetőség. Személyes bejelentéstétel iránti igényt pedig előzetesen ugyancsak ezen a weboldalon lehet jelezni.


Digital Services Act

A Digitális szolgáltatásokról szóló 2022/2065 rendelet alapján a hatóságok felé kijelölt kapcsolattartói pont elérhetősége: dsa@hasznaltauto.hu
A kapcsolattartás nyelve: magyar, angol


The contact point for the authorities designated under the Digital Services Act is: dsa@hasznaltauto.hu
Contact language: Hungarian, English


Reklámok megjelentetésével kapcsolatos kérdések, ajánlat kérés:
sales##kukac##hasznaltauto.hu


A www.hasznaltauto.hu egy, az interneten elérhető adatbázis, az Adevinta Classified Media Hungary Kft. gazdasági társaság ezen adatbázis előállítója és fenntartója. Az 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 84/A. § (1) bekezdése alapján az adatbázis előállítójának hozzájárulása alapján lehet az adatbázisból másolni vagy nyilvánossághoz közvetíteni, az engedély nélküli kimásolás illetőleg megjelentetés jogellenes cselekmény. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Adevinta Classified Media Hungary Kft. minden jogi eszközt igénybe vesz és fellép a jogellenes cselekményekkel szemben.

HIRDETÉS