MG Gyöngyös hirdetései

MG Gyöngyös logó
Találatok szűkítése
+Márka
+Évjárat (-tól -ig)
 - 
+Ár (-tól -ig)
 - 
Szűrés


Kereskedés adatai

MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
3200 GYÖNGYÖS SZURDOKPART ÚT. 66
Térkép megjelenítése
(+36) 20/3301924
H-P: 8-17, Sz: 8-12
www.mggyongyos.hu

Akikhez fordulhat

ELEKES -DEÁK SZILÁRD

Cégünk további használt jármű kínálata

Cégünk további új jármű kínálata

Kínálat megtekintése
  • Új járművek (10 db)

Rendezés:
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/4  ·  Benzin  ·  1490 cm³  ·  119 kW (162 LE)  ·  6 km
MG HS 1.5 T-GDI Comfort KÉSZLETRŐL AZONNAL VIHETŐ !!!
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 12
    12
    12 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRBLUETOOTHBŐRCENTRÁLZÁRESPFŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSFŰTHETŐ TÜKÖRGPSISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMAKÖDLÁMPAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARSZÍNEZETT ÜVEGTEMPOMATUSBVISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Felszereltség: 4 hangszóró – 360 fokos kamerarendszer – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata távfény – AUX csatlakozó – állítható hátsó ülések – állítható kormány – bekanyarodási segédfény – bluetooth-os kihangosító – bőr belső – bőrkormány – centrálzár – deréktámasz – digitális kétzónás klíma – digitális műszeregység – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – elektromos ülésállítás vezetőoldal – elektromosan behajtható külső tükrök – elektronikus rögzítőfék – első-hátsó parkolóradar – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – fáradtságérzékelő – fedélzeti komputer – fényszóró magasságállítás – függönylégzsák – fűthető első ülés – fűthető tükör – GPS (navigáció) – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – holttér-figyelő rendszer – hűthető kartámasz – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kihangosító – kikapcsolható légzsák – kormányról vezérelhető hifi – ködlámpa – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkcionális kijelző – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – parkolóasszisztens – radaros fékasszisztens – riasztó – sávtartó rendszer – sávváltó asszisztens – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – színezett üveg – tábla-felismerő funkció – távirányító – távolsági fényszóró asszisztens – távolságtartó tempomat – tempomat – tolatókamera – tolatóradar – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – ütközés veszélyre felkészítő rendszer – vezetőoldali légzsák – vészfék asszisztens – visszagurulás-gátló.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20608124)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. A hirdetésben szereplő autó turbo motoros 4 hengeres 16v motorral szerelt, 162 le, automata váltóval szerelt , de elérhető ugyanez a modell kézi váltóval is A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, 360 kamerarendszer, ülés fűtés, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A ködfényszórók a kormány eltekerésénél felkapcsolnak segítve a jobb belátást a kanyarra, és lejtmenet vezérlő is széria az autóban. A csomagtér ajtó az autóból egy gombnyomásra vagy akár kulcsról nyitható és csukható. A dupla óriás napfénytetőn, az elhúzható roló is megtalálható a napfénytetőt az önnek éppen legjobb méretben nyithatja. Derék támasz ülés fűtés az üléseket elektromosan mozgathatja előre hátra, döntheti, viszont a magasságát csak a vezető oldalon elektromosan mozgathatja. Extra szín felár ezen nincs, mert fehér alap fényezés (és még kék ben is elérhetőalap áron), de amennyiben szeretne metál fényezéssel ugyanilyen autót akkor 200.000 Ft ért tud választani a következő, színekből: Világos szürke, Sötét szürke , Fekete, , Bordó. Amennyiben a belső nem elég harsány ( Burgundi Vörös / 150.000 Ft )úgy akár Kék Fehér bőr Alcantara 150.000 Ft ) kombináció is lehet, de ha maradna az egyszerű fekete színnél az is elérhető az a széria felár nélküli. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni (hirdetéskód: 20608124)

11 324 000 Ft
Akciós: 9 899 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/4  ·  Benzin  ·  1490 cm³  ·  119 kW (162 LE)  ·  5 km
MG HS 1.5 T-GDI Luxury MAGIC GREY KÉSZLETEN AZONNAL VIHETŐ !!!
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 11
    11
    11 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRBLUETOOTHBŐRCENTRÁLZÁRESPFŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSFŰTHETŐ TÜKÖRGPSISOFIXKLÍMAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARSZÍNEZETT ÜVEGTEMPOMATUSBVISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Felszereltség: 6 hangszóró – 360 fokos kamerarendszer – ABS (blokkolásgátló) – Alcantara kárpit – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata távfény – automatikusan sötétedő belső tükör – AUX csatlakozó – állítható hátsó ülések – állítható kormány – bekanyarodási segédfény – bluetooth-os kihangosító – bőr belső – bőrkormány – centrálzár – deréktámasz – digitális kétzónás klíma – digitális műszeregység – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos csomagtérajtó-mozgatás – elektromos tükör – elektromos ülésállítás utasoldal – elektromos ülésállítás vezetőoldal – elektromosan behajtható külső tükrök – elektronikus rögzítőfék – első-hátsó parkolóradar – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – érintőkijelző – fáradtságérzékelő – fedélzeti komputer – fékasszisztens – függönylégzsák – fűthető első ülés – fűthető tükör – GPS (navigáció) – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – holttér-figyelő rendszer – hűthető kesztyűtartó – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kikapcsolható légzsák – koccanásgátló – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – parkolóasszisztens – radaros fékasszisztens – riasztó – sávtartó rendszer – sávváltó asszisztens – sebességfüggő szervókormány – sportülések – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – színezett üveg – tábla-felismerő funkció – távirányító – távolsági fényszóró asszisztens – tempomat – tolatókamera – tolatóradar – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – ütközés veszélyre felkészítő rendszer – vezetőoldali légzsák – vészfék asszisztens – visszagurulás-gátló.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20615017)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. A hirdetésben szereplő autó turbo motoros 4 hengeres 16v motorral szerelt, 162 le, automata váltóval szerelt , de elérhető ugyanez a modell kézi váltóval is A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, 360 kamerarendszer, ülés fűtés, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A ködfényszórók a kormány eltekerésénél felkapcsolnak segítve a jobb belátást a kanyarra, és lejtmenet vezérlő is széria az autóban. A csomagtér ajtó az autóból egy gombnyomásra vagy akár kulcsról nyitható és csukható. A dupla óriás napfénytetőn, az elhúzható roló is megtalálható a napfénytetőt az önnek éppen legjobb méretben nyithatja. Derék támasz ülés fűtés az üléseket elektromosan mozgathatja előre hátra, döntheti, viszont a magasságát csak a vezető oldalon elektromosan mozgathatja. Extra szín felár ezen nincs, mert fehér alap fényezés (és még kék ben is elérhetőalap áron), de amennyiben szeretne metál fényezéssel ugyanilyen autót akkor 200.000 Ft ért tud választani a következő, színekből: Világos szürke, Sötét szürke , Fekete, , Bordó. A belső Kék Fehér bőr Alcantara 150.000 Ft nem elég harsány úgy akár Burgundi Vörös kombináció is lehet, de ha maradna az egyszerű fekete színnél az is elérhető az a széria felár nélküli. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20615017)

12 349 000 Ft
Akciós: 11 749 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024  ·  Benzin  ·  1490 cm³  ·  119 kW (162 LE)  ·  10 km
MG HS 1.5 T-GDI Luxury ÚJ MG HS Luxury Burgundi vörös belsővel akár az Öné lehet azonnal !
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 12
    12
    12 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRBLUETOOTHBŐRCENTRÁLZÁRESPFŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSFŰTHETŐ TÜKÖRGPSISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARSZÍNEZETT ÜVEGTEMPOMATUSBVISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Felszereltség: 6 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Alcantara kárpit – Android Auto – Apple CarPlay – ARD (automatikus távolságtartó) – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata klíma – automata távfény – automatikus segélyhívó – AUX csatlakozó – állítható hátsó ülések – állítható kormány – bekanyarodási segédfény – bluetooth-os kihangosító – bőr belső – bőrkormány – centrálzár – deréktámasz – digitális műszeregység – dönthető utasülések – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos csomagtérajtó-mozgatás – elektromos tükör – elektromos ülésállítás vezetőoldal – elektromosan behajtható külső tükrök – elektronikus rögzítőfék – első-hátsó parkolóradar – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – érintőkijelző – fedélzeti komputer – fékasszisztens – fényszóró magasságállítás – függönylégzsák – fűthető első ülés – fűthető tükör – GPS (navigáció) – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – holttér-figyelő rendszer – hűthető kartámasz – hűthető kesztyűtartó – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kanyarkövető fényszóró – kiegészítő fényszóró – kihangosító – kikapcsolható légzsák – koccanásgátló – kormányról vezérelhető hifi – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – parkolóasszisztens – radaros fékasszisztens – riasztó – sávtartó rendszer – sávváltó asszisztens – sebességfüggő szervókormány – sportülések – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – színezett üveg – tábla-felismerő funkció – távolsági fényszóró asszisztens – távolságtartó tempomat – tempomat – tolatókamera – tolatóradar – tolótető - elektromos – tolótető (napfénytető) – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – ütközés veszélyre felkészítő rendszer – vezetőoldali légzsák – vészfék asszisztens – visszagurulás-gátló.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20261806)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. A hirdetésben szereplő autó turbo motoros 4 hengeres 16v motorral szerelt, 162 le, automata váltóval szerelt , de elérhető ugyanez a modell kézi váltóval is A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, 360 kamerarendszer, ülés fűtés, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A ködfényszórók a kormány eltekerésénél felkapcsolnak segítve a jobb belátást a kanyarra, és lejtmenet vezérlő is széria az autóban. A csomagtér ajtó az autóból egy gombnyomásra vagy akár kulcsról nyitható és csukható. A dupla óriás napfénytetőn, az elhúzható roló is megtalálható a napfénytetőt az önnek éppen legjobb méretben nyithatja. Derék támasz ülés fűtés az üléseket elektromosan mozgathatja előre hátra, döntheti, viszont a magasságát csak a vezető oldalon elektromosan mozgathatja. Extra szín felár ezen nincs, mert fehér alap fényezés (és még kék ben is elérhetőalap áron), de amennyiben szeretne metál fényezéssel ugyanilyen autót akkor 200.000 Ft ért tud választani a következő, színekből: Világos szürke, Sötét szürke , Fekete, , Bordó. Amennyiben a belső nem elég harsány ( Burgundi Vörös / 150.000 Ft )úgy akár Kék Fehér bőr Alcantara 150.000 Ft ) kombináció is lehet, de ha maradna az egyszerű fekete színnél az is elérhető az a széria felár nélküli. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20261806)

12 149 000 Ft
Akciós: 11 549 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/4  ·  Elektromos  ·  125 kW (170 LE)  ·  5 km
MG MG4 4 EV Family KÉSZLETRŐL AZONNAL VIHETŐ!!!
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 11
    11
    11 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRAUTOMATABLUETOOTHCENTRÁLZÁRESPFŰTHETŐ TÜKÖRISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARRÁDIÓSZÍNEZETT ÜVEGTEMPOMATUSB

Felszereltség: 2 DIN – 4 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – AUX csatlakozó – állítható kormány – bluetooth-os kihangosító – centrálzár – defektjavító készlet – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – érintőkijelző – fáradtságérzékelő – fedélzeti komputer – fokozatmentes automata sebességváltó – függönylégzsák – fűthető tükör – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kihangosító – kikapcsolható légzsák – koccanásgátló – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – manuális klíma – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – parkolóasszisztens – rádió – sávtartó rendszer – sávváltó asszisztens – sebességfüggő szervókormány – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – színezett üveg – távirányító – távolsági fényszóró asszisztens – távolságtartó tempomat – tempomat – tolatóradar – Type2 töltőkábel – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – vezetőoldali légzsák.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Államilag kiírt el... (hirdetéskód: 20603187)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Államilag kiírt elektromos autó pályázatban az autóra 3.600.000 Ft igényelhető, így az autó már 7.799.000 Ft -ért az ön zöld céges autója lehet. Érdemes megnézni és kipróbálni, ezt a gyönyörű elektromos autót így akár a cégét is zöldebbé és gazdaságosabbá teheti. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön céges autója vagy keressünk más színben vagy akár nagyobb hatótávval hasonló autót, központi készletről rövid határidőn belül. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20603187)

13 099 000 Ft
Akciós: 11 399 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/4  ·  Elektromos  ·  150 kW (204 LE)  ·  6 km
MG MG4 4 EV Comfort RÖVID HATÁRIDŐVEL ÁTVEHETŐ !!!
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 12
    12
    12 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRAUTOMATABLUETOOTHESPFŰTHETŐ TÜKÖRHIFIISOFIXKLÍMAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKRADARSZÍNEZETT ÜVEGTEMPOMATUSB

Felszereltség: 4 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata klíma – automata távfény – AUX csatlakozó – állítható kormány – bluetooth-os kihangosító – bőrkormány – defektjavító készlet – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – érintőkijelző – fáradtságérzékelő – fedélzeti komputer – fokozatmentes automata sebességváltó – függönylégzsák – fűthető tükör – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – HIFI – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kikapcsolható légzsák – koccanásgátló – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – oldallégzsák – parkolóasszisztens – sávtartó rendszer – sávváltó asszisztens – sebességfüggő szervókormány – szervokormány – színezett üveg – távolsági fényszóró asszisztens – távolságtartó tempomat – tempomat – tolatóradar – Type2 töltőkábel – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák – vészfék asszisztens.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Államilag kiírt el... (hirdetéskód: 20603237)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Államilag kiírt elektromos autó pályázatban az autóra 4.000.000 Ft igényelhető, így az autó már 8.899.000 Ft -ért az ön zöld céges autója lehet. Érdemes megnézni és kipróbálni, ezt a gyönyörű elektromos autót így akár a cégét is zöldebbé és gazdaságosabbá teheti. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön céges autója vagy keressünk más színben vagy akár nagyobb hatótávval hasonló autót , központi készletről rövid határidőn belül. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20603237)

14 599 000 Ft
Akciós: 12 899 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/4  ·  Elektromos  ·  115 kW (156 LE)  ·  5 km
MG MG5 5 EV Standard Range Comfort KÉSZLETRŐL AZONNAL VIHETŐ !!!!
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 7
    7
    7 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRAUTOMATABLUETOOTHCENTRÁLZÁRESPFŰTHETŐ TÜKÖRGPSISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARSZÍNEZETT ÜVEGTEMPOMAT

Felszereltség: 4 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata klíma – automata távfény – AUX csatlakozó – állítható kormány – bluetooth-os kihangosító – bőrkormány – centrálzár – defektjavító készlet – digitális műszeregység – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – érintőkijelző – fáradtságérzékelő – fedélzeti komputer – fokozatmentes automata sebességváltó – függönylégzsák – fűthető tükör – GPS (navigáció) – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kihangosító – kikapcsolható légzsák – koccanásgátló – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – parkolóasszisztens – radaros fékasszisztens – riasztó – sávtartó rendszer – sávváltó asszisztens – sebességfüggő szervókormány – szervokormány – színezett üveg – tábla-felismerő funkció – távirányító – távolsági fényszóró asszisztens – távolságtartó tempomat – tempomat – tolatókamera – tolatóradar – Type2 töltőkábel – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – ütközés veszélyre felkészítő rendszer – vezetőoldali légzsák – vészfék asszisztens.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Államilag kiírt el... (hirdetéskód: 20603212)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Államilag kiírt elektromos autó pályázatban az autóra 3.600.000 Ft igényelhető, így az autó már 7.599.000 Ft -ért az ön zöld céges autója lehet. Érdemes megnézni és kipróbálni, ezt a gyönyörű elektromos autót így akár a cégét is zöldebbé és gazdaságosabbá teheti. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön céges autója vagy keressünk más színben vagy akár nagyobb hatótávval hasonló autót , központi készletről rövid határidőn belül. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20603212)

14 599 000 Ft
Akciós: 11 199 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/1  ·  Benzin  ·  1498 cm³  ·  78 kW (106 LE)  ·  5 km
MG ZS 1.5 VTi-Tech Comfort+
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 11
    11
    11 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRESPFŰTHETŐ TÜKÖRGPSISOFIXKLÍMAKÖDLÁMPALÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARTEMPOMATVISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Felszereltség: 2 DIN – 6 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – állítható kormány – bekanyarodási asszisztens – bőrkormány – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – elektromosan behajtható külső tükrök – ESP (menetstabilizátor) – érintőkijelző – fedélzeti komputer – függönylégzsák – fűthető tükör – GPS (navigáció) – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kiegészítő fényszóró – kikapcsolható légzsák – kormányra szerelhető távirányító – kormányról vezérelhető hifi – ködlámpa – könnyűfém felni – középső kartámasz – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – manuális (5 fokozatú) sebességváltó – manuális klíma – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkcionális kijelző – multifunkciós kormánykerék – műbőr-kárpit – oldallégzsák – parkolóasszisztens – részecskeszűrő – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – távolsági fényszóró asszisztens – tempomat – tolatóradar – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák – visszagurulás-gátló.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20305182)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. 1.5 SZIVÓ NÉGY HENGERES 16V 106 LE MOTORRAL A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A ködfényszórók a kormány eltekerésénél felkapcsolnak segítve a jobb belátást a kanyarra, és lejtmenet vezérlő is széria az autóban. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20305182)

7 649 000 Ft
Akciós: 7 249 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/2  ·  Benzin  ·  1498 cm³  ·  78 kW (106 LE)  ·  5 km
MG ZS 1.5 VTi-Tech Comfort 6.499.000 Ft VALÓS FOGHATÓ ÉS VIHETŐ AUTÓK ! TÖBB DARAB !
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 12
    12
    12 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRBLUETOOTHESPFŰTHETŐ TÜKÖRISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMALÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARRÁDIÓTEMPOMATUSB

Felszereltség: 2 DIN – 4 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata távfény – AUX csatlakozó – állítható kormány – bluetooth-os kihangosító – bőrkormány – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – elektromosan behajtható külső tükrök – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – fékasszisztens – függönylégzsák – fűthető tükör – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kihangosító – kikapcsolható légzsák – kormányról vezérelhető hifi – könnyűfém felni – középső kartámasz – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – manuális (5 fokozatú) sebességváltó – manuális klíma – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkcionális kijelző – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – parkolóasszisztens – plüss kárpit – rádió – riasztó – sebességfüggő szervókormány – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – tempomat – tolatóradar – USB csatlakozó – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20337740)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. 1.5 SZIVÓ NÉGY HENGERES 16V 106 LE MOTORRAL A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A lejtmenet vezérlő is széria az autóban, GYORSAN ÁTVHETŐ AUTÓK KÉSZLETEN: FEHÉR, EZÜST, FEKETE, KÉK Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20337740)

6 899 000 Ft
Akciós: 6 499 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/1  ·  Benzin  ·  1498 cm³  ·  78 kW (106 LE)  ·  5 km
MG ZS 1.5 VTi-Tech Comfort+ KÉSZLETRŐL AZONNAL AZ ÖNÉ LEHET !!!
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 12
    12
    12 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRBLUETOOTHESPFŰTHETŐ TÜKÖRGPSISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMAKÖDLÁMPAKULCSNÉLKÜLI INDÍTÁSLÉGZSÁKMULTI KORMÁNYRADARTEMPOMATVISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Felszereltség: 2 DIN – 6 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata távfény – AUX csatlakozó – állítható kormány – bekanyarodási asszisztens – bluetooth-os kihangosító – bőrkormány – digitális műszeregység – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – elektromosan behajtható külső tükrök – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – függönylégzsák – fűthető tükör – GPS (navigáció) – guminyomás-ellenőrző rendszer – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kanyarkövető fényszóró – kiegészítő fényszóró – kihangosító – kikapcsolható légzsák – kormányról vezérelhető hifi – ködlámpa – könnyűfém felni – középső kartámasz – kulcsnélküli indítás – kulcsnélküli nyitórendszer – LED fényszóró – lejtmenet asszisztens – manuális (5 fokozatú) sebességváltó – manuális klíma – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – multifunkcionális kijelző – multifunkciós kormánykerék – műbőr-kárpit – oldallégzsák – parkolóasszisztens – sebességfüggő szervókormány – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – tábla-felismerő funkció – távolsági fényszóró asszisztens – tempomat – tolatóradar – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák – visszagurulás-gátló.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20305092)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A ködfényszórók a kormány eltekerésénél felkapcsolnak segítve a jobb belátást a kanyarra, és lejtmenet vezérlő is széria az autóban. Extra szín felár ezen nincs, mert fehér alap fényezés, de amennyiben szeretne metál fényezéssel ugyanilyen autót akkor 150.000 Ft ért tud választani a következő, színekből: Ezüst, Narancs, Fekete, Kék, Bordó. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20305092)

7 499 000 Ft
Akciós: 7 099 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
Kérjük, adja meg irányítószámát, így a találati listájában láthatóvá válik, mely jármű milyen távolságra található az Ön lakhelyétől közúton!
Irányítószám:
Képaláírás nélküli képeket tartalmazó hirdetés
? km-re  ·  2024/2  ·  Benzin  ·  1498 cm³  ·  78 kW (106 LE)  ·  5 km
MG ZS 1.5 VTi-Tech Comfort TÖBB DB SAJÁT KÉSZLETEN !
  • HD
    Normál méretű képeket tartalmazó hirdetés
  • 12
    12
    12 db képpel feltöltött hirdetés
  •  
    Nincs autóval kapcsolatos dokumentum feltöltve.
SZALONAUTÓALUFELNIASRBLUETOOTHCENTRÁLZÁRESPFŰTHETŐ TÜKÖRISOFIXKIHANGOSÍTÓKLÍMALÉGZSÁKRADARRÁDIÓTEMPOMAT

Felszereltség: 2 DIN – 4 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – Android Auto – Apple CarPlay – ASR (kipörgésgátló) – automata fényszórókapcsolás – automata klíma – automatikus segélyhívó – AUX csatlakozó – állítható kormány – bluetooth-os kihangosító – bőrkormány – centrálzár – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – elektromosan behajtható külső tükrök – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – fényszóró magasságállítás – függönylégzsák – fűthető tükör – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – indításgátló (immobiliser) – iPhone/iPod csatlakozó – ISOFIX rendszer – kihangosító – kikapcsolható légzsák – kormányról vezérelhető hifi – könnyűfém felni – lejtmenet asszisztens – manuális (5 fokozatú) sebességváltó – menetfény – MP3 lejátszás – MP4 lejátszás – oldallégzsák – rádió – riasztó – sebességfüggő szervókormány – start-stop/motormegállító rendszer – szervokormány – tempomat – tolatóradar – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák.

7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal... (hirdetéskód: 20386060)

Leírás: 7 ÉV VAGY 150.000 KM általános garancia, és háromszoros gondoskodás. Készletről azonnal átvehető autó várja szalonunkban, a gépkocsi, jól felszerelt és rövid határidőn belül az ön garázsában is állhat. 1.5 SZIVÓ NÉGY HENGERES 16V 106 LE MOTORRAL A központi kijelzőn rádió, hűtés és fűtés, illetve a Navigáció gyorsan elérhető, de amennyiben ön ezt nem szeretné akkor az, kijelzőre akár Apple Car Play-el akár Android Auto val tükrözheti a kedvenc térképét. A ködfényszórók a kormány eltekerésénél felkapcsolnak segítve a jobb belátást a kanyarra, és lejtmenet vezérlő is széria az autóban. Jöjjön el és egy csésze finom kávé mellett, nézzük meg, hogy ez -e az ön autója vagy keressünk kisebb vagy nagyobb felszereltségűt készletről gyorsan elérhetőt. Családias hangulat, az MG már Heves Vármegyében is jelen van, várjuk szeretettel szalonunkban Teszt autót kötelező kipróbálni. (hirdetéskód: 20386060)

7 084 000 Ft
Akciós: 6 684 000 Ft
Kereskedés: MG GYÖNGYÖS SHICK-R KFT
HIRDETÉS